Klubis Privé toimunud peol astus kontserdiga üles lauljatar Liis Lemsalu, kes täitis ka kahe noore unistuse.

“Laulmine on minu kirg ja loomulikult olin meeletult rõõmus, kui sain teada, et saan Liisiga duette laulda. Elus tuleb igast võimalusest kinni haarata – kunagi ei tea, mis unistused võivad täide minna!” rõõmustas Kerli Jõesaar. “Mul on soov alustada soolokarjääri ja Liisiga dueti laulmine andis väga hea kogemuse,” lisas ta.

Mikk Villemi unistus sai teoks Liisile muusikavideot filmides. “Sain rakendada end kaamera taga, töötades koos professionaalse filmimeeskonnaga, kasutada head tehnikat ja õppida kõrvalt uusi nippe,” rõõmustas Mikk.

Liis Lemsalut köitis idee täita noorte unistused. “Väga tore oli kaasa aidata kahe särava inimese unistuse täitumisele – see oli põnev ning jääb kauaks meelde.Nagu öeldakse – vaata ette, millest unistad, sest see võib täide minna,” naeris Liis Lemsalu.

Enne ja pärast kontserti vürtsitas pidu meeletu tantsushow õhuakrobaatika ja ööelu-tsirkusega – kohal oli Cirque Le Privé trupp. Peoatmosfääri eest hoolitsesid plaadivõlurid DJ Defkut (Ice Kriim) ja DJ Trigga.