Hukkunute lähedastele ja 22. mail kontserdil viibinutele oli kontsert tasuta ning kogu ettevõtmine oli kantud ideest, et vaatamata alatasa toimuvate terroristide rünnakutele tuleb oma elu normaalselt ning ilma hirmuta edasi elada. Piletid müüdi välja 6 minutiga.

Kontserdil oli eriliselt karmistatud turvareegleid ning kõiki külastajaid kontrolliti hoolega – kontserdi kogunemispiltidelt oli näha, et politseinikud ja turvatöötajad olid sel õhtul kui staarid ise, kellel end vabatahtlikult ja suurima heameelega üle lasti kontrollida.

Kontserdil astusid lisaks eestvedaja Ariana Grandele üles veel Robbie Williams, Pharrell Williams, Black Eyed Peas, Little Mix, Take That, Niall Horan, Katy Perry, Miley Cyrus, Justin Bieber, Marcus Mumford, Mac Miller, Imogen Heap, Coldplay ning üllatusartistina Liam Gallagher Manchesteri legendaarsest kollektiivist Oasis.

Otseülekannet sai Eestis jälgida Raadio 2, ETV ja ERR Menu vahendusel, samuti otse Ariana Grande Twitteris. Kokku näidati ülekannet tänu BBC vahendusele 5 kontinendil ning kokku 72s riigis.

VAATA OTSEÜLEKANNET INTERNETIS:

Kontserdi kava nägi välja järgmine: