Pikalt kestnud eriolukord on läbi saamas ja väliüritused on alates 1. juulist taas lubatud. Sel puhul astuvad Tallinna lauluväljakul ülesse tuntuimad ja armastatud Eesti muusikud, et suvi üheskoos vastu võtta ja pakkuda külalistele suurepäraseid etteasteid vabas õhus otse laulukaare all. Neljapäeva õhtul astus lavale 2 Quick Start.

Kui tavaliselt oleme harjunud nägema, et Tallinna Lauluväljakul toimuvad üritused kutsuvad kokku meeletu rahvamassi, kes juba varakult väravas tunglema hakkab, siis nüüd on kõik hoopis vastupidi. Vähesed külastajad pääsesid väravast läbi ilma mingi ootamiseta ning Saku telkide söögi- ja joogijärjekorrad on olematud.

Koroonaviirust ei kartnud kontserdil keegi, kõik olid rõõmsad, et üle pika aja saab taas suuremale üritusele minna. Siiski oli kontserdi külastajate seas inimesi, kes desinfitseerisid korralikult käsi ja osa kandis isegi näomaske.

Väikesele publikule kohaselt oli ka aplaus tagasihoidlik, kuid sellest hoolimata tunnistas laulja Pearu Paulus, et on õnnelik, et viimaks fännidega taas kohtuda saab. Laulja kiitis inimesi ka selle eest, et kõik eriolukorra ajal kenasti kodus püsisid.

Väikse publiku eeliseks võib aga lugeda asjaolu, et kontserdi lõpus polnud pea ühegi värava juures meeletut tunglemist ning rahulikult liikuvad rahvahulgad lahkusid lauluväljakult äärmiselt sujuvalt.

Lisaks 2 Quick Stardile astub homme Tallinnas lavale nublu ja laupäeval rõõmustab fänne Karl-Erik Taukar.