Rainer Ild on Noortebänd 2017 võidust tuule tiibadesse saanud duo, kuhu kuuluvad ansambli nimiliige Rainer Ild ja trummar Sven Seinpere. Noored kasutavad laval kirevaid vokaalefekte ning žongleerivad erinevate instrumentide vahel.

Peale aastast tegutsemist on ilmunud debüütalbum „Longero and Cheap Chips“, mille väljatulekut tähistati eile õhtul kontsertpaigas Erinevate Tubade Klubi. Kui lugude autoriteks on peamiselt Rainer ja Sven isiklikult, siis albumi miksis aasta miksija tiitliga pärjatud Bert Prikenfeld.

Humoorikate vimkade poolest tuntud Rainer Ild on oma lühikese tegutsemisaja jooksul jõudnud nii Eesti Muusika Auhindade kui Kuldmuna gala, Intiskurmu, Õllesummeri ning mitmete teiste festivalide lavadele. Tegemist on artistiga, kelle lavaline show ning teatraalsus on tähelepanu saanud nii meedias kui ka fännide südames, seega ütlevad noormehed ühest suust: „See rõõmustab meid meeletult, kui meie muusikat kuulate, kuid soovitame väga meie live oma silmaga vaatama tulla. See on teistmoodi. Ja peale kontserti anname meelsasti värsketele albumitele autogramme.“

Et eilne päev veelgi meeldejäävamaks teha, otsustas duo korraldada sokipeo.

Vaata pilte ja videot!