Muidu suhteliselt tüüpilise sportlik-elurõõmus-tervisliku missikandidaadi võidule andis oma panuse tema “ajude vooru” vastus Hillary Clintoni kohta ning võluv etteaste talendivoorus, kus neiu oma tantsuoskusi demonstreeris.

Vaata, kuidas miss talendivoorus tantsis:

Eriliseks osutus värske miss ka selle poolest, et ta näis olevat eiranud misside rusikareeglit number üks ehk määri hammastele vaseliini ja vaata, et huulepulka hammastele ei jää.

Kuigi kõiksugu missivõistlused – eriti aga ameeriklaste kultuuris, kus plikatirtse maast madalast Miss Ameerikateks kasvatama asutakse – on oma sisutühjusega pidevalt kasvava põlu all, siis näitavad vaatajanumbrid, hiigelproduktsioonid ning lotovõidulikud missistipendiumid selgelt, et vähemalt suure lombi taga ei ole missivõistlustel lõppu paista.

Auhinnaks sai Ühendriikide värske miss 50 000-dollarilise auhinnaraha ning lisaks kuuekohalise aastapalga koos erinevate kuluhüvitistega missiks olemise aasta jooksul. Arkansase ülikooli magistriõppes kunsti ja äri tudeeriva missi unistuseks on lõpetada ilma võlgadeta ning näib, et plaan võib koguni teostuda. USA Today kirjutab, et Savvy’l on eelnevatest Miss America konkurssidel osalemistega kogunud kokku juba 90 000 dollarit.