Juku-Kalle ise soovis pressile saadetud kutses esile tõsta peamised arvamusliidrid, kes tema teose kohta arvamust avaldanud on:

Ester Tuiksoo

"Ma tegelikult ei ole üldse lugenud. Tean, et ta kirjutab. Eeldan, et seal on midagi huumoriga tegemist. Ma ei näe kindlasti põhjust solvuda. Ta ei kuulu mind väga huvitavate artiklite kirjutajate hulka. Võib-olla on ta meeltesegaduses!“

Priit Toobal

"Esiteks ma arvan, et need ei ole riigikogu liikmele kohased väljaütlemised, ja teiseks ma ei arva neist midagi, sest ma ei pea Juku-Kallest lugu. Ja kõik. Mulle läheb korda inimese arvamus, kellest ma lugu pean ja kellest ma midagi arvan. Ta on oma väljaütlemiste ja tegudega käitunud nii, et ta ei ole mitte ainult minu, vaid ka teiste parlamendiliikmete silmis usaldust ja lugupidamist ära teeninud."

Kadri Simson

"Ta on otsustanud ajatäiteks interneti täis kirjutada. Ma arvan, et see on selline halearmas. Teda tuleb mõista, eks iga inimene satub stressi, kui ta tunneb ennast kasutuna. Ma ei ole väga süvenenud Raidi viimase aja luuletegevusse, sest mul on olnud istungitel muud teha. Aga niipalju, kui ma kuulnud olen, siis ma pean seda halearmsaks küll."

Marika Tuus-Laul

"Me oleme imestanud, et ajakirjanikud pööravad sellisele asjale üldse tähelepanu!"