Kohal olid nii sõbrad kui pere, aga paljud iganädalsed blogilugejad, kes kaasa elasid ja hiljem autogramme ja ühispilte ka soovisid. Oma tänukõnes märkis Timmer ära kõik, kes raamatu valmimisele kaasa aidanud, komapanijast pildistajani ja kaugemale veel. Kõik tänatud said kingiks raamatu ja ilusaid komplimente kuulajate ees.

"Minu käest on hästi palju küsitud, et kuidas ma kaartide juurde sattusin? Tegelikult ei ole ma nende juurde sattunud, kaardid on olnud minu kaaslased lapsepõlvest alates. Ma lugesin kaarte juba lapsena, algklassides, see oli kuidagi loomulik mu jaoks, päritud anne," räägib Timmer, kelle kodulehel kirstitimmer.ee igal nädalal ka taroskoop uueks nädalaks ilmub.

"Maarohtude kokkusegamine, teatud kummalised oskused, mõndade olukordade veidi teistmoodi lahendamised ja tuleviku vaatamine on meil suguvõsas naistel põlvest-põlve edasikanduv oskus. Seega, mind tõid kaartide juurde mu geenid ja veri. Minu jaoks oli see nii loomulik oskus, ma ei ole sellest väga palju valju häälega rääkinud, pole vajadust olnud, aga mu sõbrad-tuttavad ja mõned sõprade tuttavad on ikka alati abi saanud, kui on küsinud. Ühel hetkel hakkasin aitama ka võõraid inimesi. Kes tee minu juurde leiab, see oma küsimustele ka vastused saab," on ta lubanud.

Vaata, milline muljetavaldav seltskond kogunes raamatuesitlusele, et esimeste seas oma uue aasta ennustustest peagi lugeda ja värskesse teosesse ka autogramm ja Kirsti ilusad soovid saada.