„Täpselt aasta tagasi oktoobris otsustasin, et kirjutan sel aastal raamatu. Olen enda Facebooki blogi „Mis tegelikult loeb?“ pidanud juba paar aastat,“ räägib autor. „Tagasiside minu mõtteavaldustele on olnud positiivne ja fakt, et sellel on juba 7200 fänni, sisendas minusse piisavalt enesekindlust, et ette võtta suurem väljakutse raamatu näol.“


Mis ajendas Margust kirjutama?

„Peaaegu kõik naised teavad, mida mehed laias laastus tahavad. Mina proovin sinna juurde tuua mõistmist, kuidas mehed täpselt tahavad, sest tihti on see isegi veel olulisem. Pinged tekivad suhetesse mittemõistmisest ja möödarääkimistest. Sellesse proovingi muutust tuua, rääkides oma raamatus avameelselt, kuidas mees maailma tajub, mis talle päriselt oluline on ning milline on kõige parem ja oskuslikum viis mehega suhelda, teda mõista ja emotsionaalselt avada. Et oleks rohkem meeste mõistmist! Sain raamatus ka piisavalt villast visata, seega surmtõsist eneseabiõpikut pole mõtet loota. Küll aga muheda huumoriga ja kohati piinlikult ausalt kirjutatud ühe mehe arvamust naistest, suhetest, armastusest ja elust. Olen õnnelik, kui mu raamat paneb naisi paremini oma meest mõistma.

Naised raamatust:

"Autor on imehästi kirjasõnadesse surunud tragöödia, romantika ja dokumentalistika. Raamat, mida soovitaksin nii oma parimale sõbrannale kui suurimale vaenlasele, sest sellest õpivad kõik – nii mehed kui naised, nii nõiad kui printsessid, nii noored kui vanad! Aitäh, et tood äratundmisrõõmu täis naerupisaraid tüüpilise eestlase nutupisarate sekka," sõnas Merilin Taimre alias Paljas Porgand.

"Minu kui suhteliselt toimeka ja kuiva kirjandust täis üliõpilase ellu tõi see raamat kõvasti huumorit ja naeru, samastumist ja jällegi vastandumist, samas avastasin ennast salamisi pisaraid pühkimas. Lühidalt: täielik emotsionaalne karussell," arvab Brigita Murutar.