Sünnipäeva juhtis Mart Müürisepp, süüa valmistas külaliskokk Filip Langhoff, kes peab Helsingis Michelini tärni pälvinud restorani Ask. Sünnipäevalast olid õnnitlemas Teele Viira, Grete Paia, Artjom Savitski, Kaire Vilgats, Kaisa Selde, Laura Põldvere, Anu Saagim ja paljud teised.

„Dinner in the Sky annab võimaluse tõeliselt hetke nautida ja unustada kõik ümbritsev, tulgu taevast või vihma ja rahet. Olla üheaegselt 50 meetri kõrgusel taeva all, nautida privaatset kontserti ja head toitu — see kõik on lummavalt põnev nii artistile kui kuulajatele,“ ütles ka korra varem Dinner in the Sky taevarestoranis üles astunud artist Laura Põldvere.

Tänavune külaliskokk Filip Langhoff on tunnustatud tippkokk, kes peab Helsingis 2014. aastal Michelini tärni pälvinud hubast restorani Ask. Oma töös kasutab ta kohalikku ning väiketaludest ja mahepõllumajandusest pärit toorainet.

Dinner in the Sky ootab huvilisi Vanasadama Jahisadama alale toitu ja muusikat nautima ühe nädala jooksul — 15.-21. juulil. Tänavu esmakordselt Merepäevadega samal ajal toimuv Dinner in the Sky annab võimaluse saada hea ülevaade Merepäevadel toimuvast, sealhulgas ilutulestikust. Rohkem infot restorani kohta leiab kodulehelt.

Dinner in the Sky sai alguse Belgias 2006. aastal ning on nüüdseks kanda kinnitanud 55 riigis. Kümnenda juubeli puhul tõsteti Brüsselis Atomiumi ees esmakordselt üheaegselt kõrgustesse kümme lauda.