Võistlus oli karmim ja auhinnafond suurem, kui kunagi varem. Seekord asusid naabrid ehituslahingusse Veskimöldres ja unistuste kodudeks saamist ootavad lausa 115-ruutmeetrised ridaelamuboksid! Kümne saate jooksul on olnud vaja valmis saada maalritöödega, vannitubade ja saunade ehituse, põrandate paigaldamise ja tubade sisustamisega. Kõik see on aga pingutust väärt, sest hooaja võitjat ootas ees auhind, mille väärtuseks on seekord enam kui 50 000 eurot! Auhinnas sisaldub kodu sissemakse ja kogu saate jooksul soetatud sisustus. Saatejuhtideks on Keili Sükijainen ja Alari Kivisaar.

Kristel ja Hendrik leidsid, et nende suure edu saladus on ilmselt peagi sündiv laps, kes vaatajate südamed vaieldamatult võitnud on.

Kersti ja Vallo avaldasid, et enne saatesse minemist arutati perekeskis kõik soovid läbi, et teha kindlaks, kas ideed ikka on tehtavad.

Catrin ja Birgit tõdesid, et kõige rohkem jäi kripeldama, et kamin enam eelarvesse ei mahtunud. Kõige lemmikumad osad korterist on saun ja hõljuv voodi. Lisaks müüvad ema ja tütar maja, millele senin ostjat pole leitud. Ehk võib see just Sinu uus kodu olla? Tutvu majaga SIIN.

Raido tunnistas, et kuigi alguses tundus Kirsika idee lillelisest kodust liiga palju, siis nüüd on ta kõigega väga rahul.