Esmakordselt joogatreeninguga kokku puutunud Getter Jaani sõnul oli HotYoga nagu puhkusereis. "Minu sees valitses rahu. Saalis olles ei võnkunud mõtted enam ühelt huviobjektilt teisele, vaid olin täielikult keskendunud ühele ainsale. HotYoga on füüsiline, vaimne ja hingeline treening."

"Mulle meeldis ka see, kuidas me keskendusime hingamisele. Jooga ilma teadliku hingamiseta on nagu tavaliste võimlemisharjutuste tegemine. Joogahingamine aitas mul vabaneda pingetest, mis kogunevad meie kehasse igapäevaselt," jagas Getter oma kogemust esimesest treeningust. "Alguses kartsin küll, kuidas ma sellega hakkama saan ja kas üldse saan. Aga lõpuks osutus see tõeliseks naudinguks. Sul on vaja vaid keskenduda ja kõik mured enda peast välja visata."

"Eks ole kindlasti palju inimesi, kes kuumust väga ei talu. Aga ma leian, et HotYoga sobib inimestele, kellel on pikad ja väga kurnavad tööpäevad ning on vaja üht hetke iseendale. Vaja rahu ning koguda energiat ja jõudu endasse. Hotyoga tunni lõppedes oled kui särav päike," leiab Getter Jaani.

Liis Lemsalu ei teadnud HotYoga’sse minnes samuti, mida oodata ja arvas, et see sõna "hot" trenni nimes sümboliseerib midagi muud kui ruumis valitsevat kõrget temperatuuri. "HotYoga on lõõgastav ja samas ka hea ja suure koormusega trenni eest. Mis oli raske minu jaoks - võibolla see, et tuli ühes asendis olla minut või rohkemgi"” kirjeldas Liis oma muljeid.

"HotYoga võttis väga korralikult kõik kehaosad läbi ning väga korralikult sai ka higistada. Seda tavaliselt joogas väga tihti ei juhtu, et tunne on nagu oleks mitu-mitu miili läbi jooksnud. Täiesti ainulaadne, uus ja väga efektiivne trenn – arvan, et hakkan HotYoga’s kindlasti edasi käima."

Spordiklubi Arigato avas Eestis esimesena HotYoga treeningsaali. Mujal maailmas on HotYoga mitmetele professionaalsetele sportlastele ja lihtsalt tervisliku eluviisi harrastajatele normaalne osa treeningust ja taastumisest, parendades lihasvastupidavust, tasakaalu ja paindlikkust.