Vana-Viru 14 uksed avanud Wok to Walk pakub Aasia tänavaköögist inspireerituid wokiroogi, mis on valmistatud kohalikust toorainest ega sisalda naatriumglutamaati. 2004. aastal avatud restoranikett tegutseb 18 riigis ja enam kui 60 linnas.

Wok To Walk restoranide erilisus seisneb selles, et klient saab ise valida, millest tema kolmeastmeline wokiroog koosneb. Esimene osa on põhi (nt nuudlid või riis), teine lisandid (nt liha, tofu, brokkoli, seened, köögiviljad) ja kolmandaks kaste. Olles teinud oma valiku, valmistatakse eine otse kliendi silme all. Road valmivad umbes viie minutiga, süüa saab nii kohapeal kui võtta kaasa ning menüüs on ekstratähelepanu pööratud ka veganitele ja taimetoitlastele. Samuti on see hea valik erinevate allergiatega inimestele.

Restoran lubab, et räägib ausalt roogade toiteväärtust ning nende sisaldusest. Wokiroogade kombinatsiooni toiteväärtust saab vaadata nende kodulehelt.