Film on praeguseks ülemaailmselt kinokassadesse kogunud üle 650 miljoni dollari. Selles videolõigus laseb oma häälepaelad ja ka temas peituvad võimed valla filmi nimitegelane ehk siis lumekuninganna Elsa, kellele annab hingestatud hääle Hanna-Liina Võsa. Võsale oli see roll suurepäraseks võimaluseks mängida tegelaskuju, keda filmi originaalversioonis kehastab tema suur eeskuju, Broadway staar Idina Menzel, kes on kinolinal tuntud filmidest „Nõiutud“ (Enchanted) ja „Rent“.

„Ma pole ammu midagi nii väga soovinud kui Elsa rolli selles Lumekuniganna animafilmis ja seda eelkõige just selle laulu pärast, mis kōnetas mind väga ja samas tundus tōeline väljakutse,“ lausus Võsa. „Samas poleks ma eales uskunud, et mul ōnnestub selle rolliga Idina Menzeli kingadesse astuda, sest ta on üks praeguse aja Broadway tōeliselt Suuri Hääli ja ta seadis ka minu jaoks lati väga kôrgele.“

Koguperefilmis annavad tegelastele eestikeelsed hääled teiste seas Hele Kõrve, Kaspar Velberg, Karol Kuntsel, Hanna-Liina Võsa, Andero Ermel, Margus Tabor, Tiit Sukk, Jaan Rekkor, Tanel Saar, Kaire Vilgats, Mait Malmsten ja paljud teised.