Eesti Tantsuagentuuri revüüteater Starlight Cabaret särav kümnend Eesti varieteeloos sisaldab endas viit originaallavastust, 120 revüünumbrit ja 500 etendust. "Crème de la Crème" ehk Starlight Cabaret uus hooaeg pakub Viru hotelli restoranis Merineitsi värvikat valikut revüünumbritest, mis on võitnud publiku südame ja kujundanud revüüteatri tänase näo.

Original Sokos Hotel Viru tegevdirektori Klaus Eki sõnul on tal hea meel kuulutada välja kabaree uus hooaeg ja kutsuda kõiki meeleolukast juubeliprogrammist osa saama. "Aeg on teha tagasivaade kümne aasta õnnestumistele ja võtta kokku parimad revüünumbrid. Selle kõrval saab aga nautida ka uhiuusi ja just selleks hooajaks valminud numbreid, mille loomisele on aidanud kaasa Eesti tippkoreograafid," märkis ta.

Restoran Merineitsi Peakokk Margus Tammpere ütles, et elamusterohke õhtu menüü koostamisel lõi ta juubelihõngu toorainetega, mida kümne aasta jooksul on külalised kõige kõrgemalt hinnanud. "Eelroad ja pearoad koosnevad uutest retseptidest, mis on loodud varasemalt suurt heakskiitu pälvinud komponentidega. Näiteks on supp oma esialgsel kujul loodud 1974. aastal, kuid seda on märkimisväärselt täiendatud, et see pakuks rikkalikumat maitseelamust ja silmailu.

Eesti Tantsuagentuuri revüüteatri Starlight Cabaret tantsija ja trupijuht Liisi Org lausus, et "Crème de la Crème" on pühendatud kümnendale kabaree hooajale. "Meil on laval parimatest parimad artistid ja revüünumbrid. Jagub nii klassikat, nostalgiat kui ka uhiuut materjali, mis on loodud just meie kümnendaks sünnipäevaks”. Org lisas, et uut programmi on võimalik vaadata kuni aprilli lõpuni ning hooaeg jätkub uuesti oktoobris.

Viru hotelli kabareeõhtu esimeses osas tehakse kummardus kabareelavade klassikutele – esitlemisele tuleb filmist “Cabaret” tuntuks saanud "Willkommen", kuulsusrikas "New York, New York" ning aegumatu kankaan. Teine osa võtab vaatluse alla nõukogude estraadiparemiku ja kõlavad hitid nagu "Hoogsas rütmis", "Olümpiada", "Kruzhatsa diski", "Oi aegu ammuseid" ja "Aeg ei peatu". Kolmandas osas jõuavad aga lavale seitse Eurovisiooni võidulugu loomingulises tõlgenduses. Juubeli puhul on tulnud Starlight Cabaret õnnitlema ka neli Eesti tippkoreograafi, kes toovad kaasa uhiuued revüünumbrid.