3.-5. juunini Pärnus toimunud harrastajate tenniseturniiril Liviko Cupil jagati võidukarikad kaheteistkümnendat korda. 

Enam kui 60 ettevõtja ja arvamusliidri hulgast olid oma vanuseklassi võitjad üksikmängudes Marko Mäelt, Toomas Kuum, Sulev Vare, Mati Tänav, Koit Uus ja Enn Kunila. Paarismängudes tulid võitjaks Indrek Sepp – Karla Polli, Gunnar Ervin – Raivo Sündema, Maldar Mäesalu – Toivo Alt ja Enn Kunila – Sven Eving.

Põhiturniiril võistlevate meeste kaasadele toimus traditsiooniline naiste paarismänguturniir, mille tänavu võitis tandem Inga-Kai Polonski – Katrin Puusaag.

„Tennis toob aegumatult kokku erinevate elualade inimesed ja turniir paneb kõik keskenduma just sportlikule mõõduvõtmisele. Liviko Cupil osalejatega on meeldiv ja sportlikult kasulik ühiselt aega veeta nii palliplatsil kui ka väljaku kõrval kaasa elades,“ ütles turniiri patroon ja ellukutsuja, AS Liviko nõukogu esimees Enn Kunila.

Liviko Cup on prestiižsemaid harrastajate tenniseturniire, mida iseloomustab erinevas vanuses ja väga erinevatel aladel tegutsevate arvamusliidrite sportlik mõõduvõtt, mis välihooaja avab. Tänavuse Liviko Cupi turniiri uuendus oli näidismatši korraldamine profitennisistide osavõtul, jälgida sai tasavägist heitlust mitmekordse Eesti meistri Vladimir Ivanovi ja lootustandva noortennisisti Mattias Siimari vahel, kellest võitjana väljus Ivanov.

Tänavu võistlesid Liviko Cupil teiste seas Liviko nõukogu esimees Enn Kunila, presidendiks kandideeriv Allar Jõks, ettevõtjad ja tippjuhid Erki Laugus, Raivo Puusepp, Koit Uus, Enn Rohula, Jaan Puusaag, Tarmo Sumberg ja Tauri Sumberg, Raivo Aavisto, Härmo Värk, Mart Kutsar, Veiko Tishler, Gunnar Ervin, Toivo Alt, Sulev Vare, juristid Aare Tark, Kaido Ehasoo, Tiit Sepp ja Arno Mägi, poliitik Kalle Muuli, arstid Jaan Troost, Kaidu Meitern ja Margus Viigimaa jpt.

Turniiril selgitati meeste üksikmängude parimad kuues ja paarismängude parimad neljas vanusegrupis. Mängud toimusid traditsiooniliselt Pärnu Ringi tänava savi-liivakattega väljakutel.  Liviko on tenniseturniiri traditsiooniga soovinud tähtsustada igapäevaselt stressirohket ja pingelist tööd tegevate juhtide vajadust sportliku puhkuse järele koos peredega, kes mängudele kaasa elamas on.