Reedel, 22.mail avas Viru tänaval, otse linnamelu keskmes asuv restoran Al Bastione Tallinna vanalinna suurima suveaia. Hooaja avamispeoga anti avapauk muusikast tulvil hooajale, mil maist septembrini on Al Bastione lillerohke terrass üksnes parimate Eesti muusikute päralt.

Sel suvel on restorani külastajatel võimalik teiste seas osa saada nii Tanel Padari, Ott Leplandi, Kõrsikute kui ka Tõnis Mäe suurepärasest loomingust.
Lisaks uuele menüüle ja muusikalistele üllatustele on suvehooajal oodata põnevaid sündmusi kogu perele. Iga kuu teisel pühapäeval ootab Al Bastione oma suuremaid ja väiksemaid sõpru itaaliapärasele brunchile, kus kihiseva mimosa saatel mängib meeleoluks DJ ning silmailu pakub tuntud brändide looming.

Avamispeol esitlusele tulnud Amanjeda by Katrin Kuldma suvekollektsioonis "La Dolce Vita" põimusid minimalistlikult mustvalge sportlik joon ja säravad suvetoonid. Taas said kokku Amanjeda kollektsioonidele omased väärt materjalid Itaaliast ja põhjamaised inspiratsiooniallikad. Ühtlasi vahetasid vaid selleks õhtuks kohaliku spordimaailma superstaarid, maratoonaritest õed Luiged, jooksuraja moelava vastu ning tõid publikuni Amanjeda vabaajarõivaste klassika.