5. oktoobril said kutsutud külalised osa Venemaa orgaanilise kosmeetika Natura Siberica esinduskaupluse meeleolukast avamisest Viru Keskuse esimesel korrusel.

Ühiselt tutvuti rohkete auhindadega pärjatud brändi erinevate tootesarjadega, nauditi esimesi SPA-protseduure ning saadi osa maitsvatest suupistetest, vitamiinirikkast käbimoosist ja astelpajujoogist ning ei puudunud ka kombekohane klaas kihisevat.

Natura Siberica on esimene Venemaa päritolu kosmeetikabränd, mis kasutab oma toodetes ainult ülikvaliteetseid orgaanilist päritolu koostisosi. Enamik kasutatavast toorainest pärineb Siberi puutumatust loodusest, mille taimed on karmide ilmastikutingimustega kohanemiseks arendanud välja eriti tugeva kaitsevõime ning sisaldavad rohkelt antioksüdante.

Kõikidele klientidele, kes teevad üle 60 eurose ostu, kingib Natura Siberica tasuta kätehoolduse. Põnevaid üllatusi jagub esinduskaupluses veelgi, kuna kolm korda päevas on poe külastajate jaoks „happy hour", mil kõikidele klientidele antakse kingituseks kaasa pudel kohapeal värskelt pressitud Siberi seedrimänniõli.

Vaata galeriist Natura Siberica esinduskaupluse avamise melu!