7. märtsil toimus Club Hollywoodis linna populaarseim ürituste sari Tantsuparadiis (Танцевальный Pай), mis tähistas seekord korraga kahte suursündmust – 6. sünnipäeva ja naistepäeva. 

Esmakordselt Tantsuparadiisi ajaloos esines spetsiaalselt naisepäevaks skandinaavia kuulsaim erootiline meesteshow "Scandinavian Hunks" (Soome) – tõelised 21. sajandi viikingid, kes panid saalitäie naisi rõõmust rõkkama ja ihast kihama.

Kõiki naistega kaasas olnud mehi aga ootas ürituse sünnipäeva puhul samuti ees üllatus, mida pakkus sensuaalses karnevali stiilis Peterburist pärit Crystal Project. See oli show, milles puudusid piiranguid, oli täiuslik emotsioonide meri ja kirgede laviin, ilu ja elegantsus.

-Uue hooaja algusega sai ka uuenduse Tantsuparadiisi lava ja tantsupõrand. Varasemast rohkem oli paradiisi dekoratsioone, valgus- ja erieffekte, tehnilisi uuendusi ja laserkiiri – kõik see tegi puhkamise veel nauditavamaks! Lisaks said külalised veel maitsta sünnipäevatorti ning pidutseda tõelises sünnipäevapeo atmosfääris.

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic. Järgmine Tantsuparadiis toimub jällegi reedesel päeval, 3. aprillil Hollywoodis, siis esineb Ukraina kõige skandaalsem ja seksuaalsem naisansambel NIKITA.

Vaata videoreklaami: SIIT

KIIRUSTA!! Müügis ainult 1000 piletit!!! 30% soodustusega on piletid müügil kuni 31. märtsini kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis

Rohkem infot ametlikult kodulehelt: www.trai.ee
Paradiisi tegid seekord kättesaadavaks: Smirnoff, Nicorex e-sigaretid, reklaamibüroo lime.ee, PublicTV, izzi otsing, Zebra Cafe, Moet & Chandon, Johnnie Walker, Hennessy, Captain Morgan, Dream Solutions, Radisson Blu Hotel Olümpia, Veneportaal.ee, Actual Print ja telekanal Seitse.