Kui esialgne pilt tundus üsna kesine, siis mida õhtu edasi, seda rohkem rahvast peole voolas. Kella kaheksa paiku võis peoväravates näha lõputuna näivat järjekorda. Koit Toome kontserdi ajaks oli plats rahvaga täitumas ja ka söögi-joogi lettide järjekordad pikad.

Eestlasele harjumatult tohtis peol alkoholi tarbida ainult selleks ettenähtud tsoonis, mis õhtu pikenedes rahvaga täis ning käed-jalad tööd täis müüjad kartsid alkoholi otsa saamist. Ükski müüjatest polnud nii suure rahvamassiga arvestanud, nagu nentisid ka grillmeistrid, kellel tööjõust ja grillidest puudust tuli. Näljased ja janused külastajad pidasid järjekorras vaat, et üle tunni aja ootamist peo ainsaks miinuseks.

Üldise meluga jäi rahvas siiski rahule ja esinejaid Koit Toomet ja Meie Meest peeti parimaks valikuks peole. Mõlemad artistid tegid lausa kaks setti ja rahvas oli hullunud. Koit Toome repertuaaris võis kuulda nii kuumi hitte 90ndatest kui ka rokenroll-kavereid.

Aivar Riisalu, kes oli esimest korda Soomes, teatas rahvale: "Uskumatu! Ma olen esimest korda Soomes! Siin on nii palju toredaid poisse, aga veel toredamaid tüdrukuid. Oleks ma teadnud, oleksin juba eelmine aasta tulnud." Meie Mees osutus jätkuvalt popiks ning rahvast oli neist raske eemale hoida, lavaesist piirav lint murti läbi ning appi kutsuti turvamehed. Riisalu pidi korduvalt ülemeelikus tujus rahvast paluma piiri pidama.

Vaata hiilgelgaleriist pilte meeleolukast peost: