Made In Estonia Festival korraldas möödunud nädalavahetusel Baltic Queeni pardal erikruiisi, mis oli juba kaks nädalat enne toimumist välja müüdud. Peokruiisi esinejad astusid lavale kahes erineva muusikastiiliga saalis ning emotsiooni lisasid eriefektid ja tehnilised lahendused.

Ürituse peaesinejaks oli Madison Mars, kes on viimase pooleteist aasta jooksul teinud maailmas peadpööritava tähelennu. Tema lugusid mängivad oma sõudel sellised maailma tipp-DJ-d nagu Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell ja Tiësto. Ainuüksi tema suurimat hitti "Milky Way" on Spotifys kuulatud üle 20 miljoni korra. Viimased temalt tellitud ametlikud remixid on Hardwelli, Martin Garrixi ja Pinki hittidele.

Made In Estonia Festival toob 2018. aasta juulikuus suvepealinna Pärnusse kodumaised elektroonilise muusika tipptegijad Madison Mars ja NOËP! 13. ja 14. juulil astuvad ööklubi Sugar terrassil ja klubisaalis üles veel Dave Storm, Futuristik, Kert Klaus, Kristjan Hirmo, Liisi Voolaid, Möls, Nova x Rami, Whogaux ja Widenski. Rohkem infot leiad SIIT!