TV3 kahekümnendale sünnipäevale on pühendatud kogu TV3 tänane teleprogramm ja õhtu. Telekanali legendaarsest majast Peterburi tee 81 jõuab täna otse-eetrisse suur juubeligala, mis on täis muusikat inspireerituna unustamatutest ajaloolistest muusikasaadetest, populaarsest näosaatest ning TV3 uudiste meeskonna esitavast muusikapalast. Lavale jõuavad „Eesti otsib superstaari“ saatest tuntud staaride ühisesitlus Bondi looga ning noorte lauljate praegused hitid.

Teise komponendi õhtusest peoülekandest moodustab saates „Me armastame Eestit“ mäng lustlike mängijate ning vürtsikate küsimustega. Suurelt juubelipeolt ei puudu mõistagi ka vestlused külalistega, kes kahekümne aasta jooksul on TV3-st teinud armastatud telekanali. Unustusse vajunud ning üllatavad külalised toovad ekraanile parimad ajaloolised hetked ja meenutused läbi aegade.

Õhtut juhivad Eda Ines Etti ja Karl Erik Taukar, vürtsi lisavad Peeter Oja, Hannes Võrno, Koit Toome, Getter Jaani, Ott Lepland, Elina Born, Sepo Seeman, Jan Uuspõld jpt.

Vaata pilte peole saabujatest (värskemad eespool):