Näituse avamisele saabunud foto- ja sisekujundushuviliste seas oli sõpru, koostööpartnereid ja Laura talendi kauaaegsed austajad. Teiste hulgas saabusid uut kalendrit uudistama Universal Music Baltic juhid Leen Kadakas ja Margus Varusk, moeportaali Portail.ee asutaja Aljona Eesmaa, meigikunstnikud Reet Härmat ja Gerda Miller, lauljad Hanna-Liina Võsa ja Maria Listra.

“Kalender on fotograafile hea väljund oma tööde eksponeerimiseks,” kommenteeris Laura, kes pildistas spetsiaalselt selle kalendri jaoks loodud värvikaid fantaasiaid, mille keskmeks huuled ja neid ümbritsev põnev detailne maailm. “Huule motiiv on minu varasemas loomingus olnud läbiv. Ikka ja jälle tuleb see kusagilt eriliselt esile. Otsustasin seda rütmi jätkata ja toota lisaks täiesti uue värske seeria. Selles fotoseerias näeme kuidas üks objekt saab läbi visuaalsuse erinevaid tähendusi — agressiivne, õõvastav, kaunis, nunnu, ahvatlev, intiimne…,” kirjeldas ta.

Laura Nestor on fotograafina töötanud 20 aastat, tegelenud peamiselt lavastusfotoga, pildistanud lugematul arvul ajakirjade kaanefotosid ja reklaampilte. Laura on koostanud mitmeid isikunäitusi ja on välja andnud kalendreid ja raamatuid. Laura Nestori stiili representeerib otsekohene värvimaailm ning ilu tõlgendamine pop-kunsti joonega, mida kohtab ka värskes kalendris. Köites pole kasutatud plastikut ning see on nii üleni kui ka pilthaaval hiljem sisekujunduses kasutatav ja säilitatav.

Kalendriprojekti naiskonnas oli lisaks Laurale veel meigikunstnik Erle Taklai. Kalendri kujundas Helene Vetik HMMM Creative Studiost. Fotoseeria valmimisele aitasid kaasa Eesti parimad modelliagentuurid MJ Models ja AL Model Management.