Täna toimub ka Gunnar Grapsi mälestuskontsert Rock Cafes.

Rokiraadio Radio Mania korraldab juba viiendat korda Gunnar Grapsi auks tema sünniaastapäeval gala-kontserti.

Eelneval neljal aastal on lisaks Grapsi “omadele bändidele”- GGG ja Magnetic Band, mälestuskontserdil üles astunud nii Gunniga samadel lavalaudadel rokkinud vanad tegijad kui ka noored, kes vanameistrit ainult tema muusika kaudu tundma ja austama õppinud.

Seekordne mälestuskontsert algab kl. 20:00 Jossif Bushi juhitava Rock Üllatusega. Seejärel tuleb austust avaldama esmakordselt Rock Cafe laval üles astuv ansambel Eimel (Eimel Kaljulaid, Toomas Kengsepp, Utsa, Vahur Vessart ja Myy).

Ainulaadne võimalus on laval näha ka spetsiaalselt ainult selleks ürituseks kokku tulevat ansamblit G koosseisus Jüri Roosa (GGG, Magnetic Band), Myy (Magnetic Band),Tamur Marjasoo (Magnetic Band), Sven Varkel (Skriimsilm) ja Eero Valdna (Alaska).

Oma kummarduse Gunnile teeb ka Viljandi kuulsaim tsiklimeeste bänd Rockhouse ning seejärel haarab ohjad tõsistest rokiveteranidest koosnev ja hiljuti uue plaadiga maha saanud Friday’s Deal koosseisus Roald Jürlau (Singer-Vinger), Elmu Värk (Union), Rein Joasoo (Singer-Vinger), Ülo Krigul (Compromis Blue) ja Jaanus Raudkats (Kolumbus Kris). Gunni mälestuseks annab oma osa ka superstaari-saatest tuntud Artur Rassmann ansambliga Rock Crime ning koosseis DramaMama.

Mida teeb aga laval selline kummaline kooslus nagu Toomas Vanem Showerist, Henno Kelp Terminaatorist ja Andrus Lillepea Led R-ist, saab näha alles 27. novembri hilisõhtul.