Sussexi hertsog käis täna Hollandis avamas rahvusvahelisi Invictuse mänge, mille loojaks on prints Harry ise. Mängudel osalevad vigastatud ja haiged endised sõdurid.

Värskele isa sai ka oma esimese lapsele mõeldud kingi, väikse bodi, mida Archie Harrison uhkusega kanda saab. Samuti paluti beebile saata paar pisikesi sokke ja pehme mänguasi.

Harry muljeid, lapse koju tulekust, jagas väljaandele People sõber JJ Chalmers. "Ta ütles, et see on imeline, aga raske töö. Rääkis, et Archie magas esimesed 24 tundi nagu kõik lapsed.... aga siis ärkas üles."

Isa rõõmu on näha ka perest eemal olles. "Ma näen kutti pideva naeratusega näol. Ta läheb veelgi enam särama, kui oma pojast räägib ja kui sellest, kui uhke ta oma naise üle on ning mida Meghan praegu tema äraolekul teeb."

Kõige tähelepanuväärsemaks peab sõber seda, et prints Harry on siiski otsustanud nii kaugele reisida. "See on ta esimene laps. Mõnes mõttes see näitab lihtsalt, kui olulised mängud talle on, sest ma tean, mis tunne on olla noor isa - sa ei taha lahkuda ja kui oleks valikut, jääksid koju."