Postitatud pildil istub Kourtney Kardashian kraanikausi äärel täiesti alasti, hoides ühes käes arvutit ja teises teetassi. Juuksed on rätikusse mähitud, justkui oleks naine just pesemast tulnud, vahendab Daily Mail.

Abraham postitas pildi, millel istub samuti vannitoas alasti, ühes käes arvuti, teises muffin. Tema juuksed on samuti rätikusse keeratud.

Kommentaatoreid selline jäljendus ärritas ja nad valasid kogu oma viha Abrahami peale. Üks kasutaja kirjutas: "Kourtney tegi seda enne ja see jätab sinust haleda, kadeda ja ebakindla mulje." Teine tõi välja, et selline jäljendamine ei ole tal esimene kord. "See ei ole esimene kord kui sa kopeerid midagi, mida Kardashianid teinud on. Kourtney näeb imeline välja, sina vastupidiselt... hea Photoshop ja filtrid."

Paljud kasutajad pöördusid Abrahami poole, et temast ei saa kunagi Kardashiani ja ärgu ta isegi püüdku. "Sinust ei saa kunagi Kardashiani. Lepi sellega. Palun." "Sinust ei saa kunagi Kourtneyt, kaugel sellest. "

Kardashiani pilti tegi veidi koomilises võtmes järele ka koomik Celeste Barber, kellele Kardashian ise nipsaka kommentaari lisas. Nimelt kirjutas Barber pildi pealkirjaks "Kui sa proovid meeletult maailma oma talendist huvitatuna hoida." Kardashian ei lasknud õelast vihjest ennast häirida ja vastas lihtsalt: "Kui sul on nii palju talenti, võid seda ka jagada."

Ka tema pilti on kommentaatorid kõvasti maha teinud ja mõni tunneb isegi muret, kas selline asi lubatud on. "Kas see läheb küberkiusamisena kirja? Ma mõtlen see, et sa kellegi üle avalikult naerad." Teine lisab, et selline käitumine ei ole eriti täiskasvanulik. "Sa peaks suureks kasvama."