1. KGB

Kes siis veel võiks Rõivase ja Merkeli kohtumist murumätta alt põrnitseda kui mitte KGB? Et poliitika ja äri käivad ikka käsikäes siis milleks luurematerjali niisama tolmuma minna lasta – las näeb ilmavalgust! Täitsa kunstiline teine.

2. Evelin Ilvese herilaseviu

Veel eile nägi ekspresidendiproua Evelin Ilves Rocca al Mare kandis herilaseviud, kes rapsiva sulekuhjana peadpidi mullamättas sahmis. Kui seosed poleks nii ilmsed, siis ei julgeks ehk niisugust varianti pakkudagi, ent mõelge ise: ju see viu Evelini luuramas käis ning üritas lihtsalt oma nägu varjata. Õhtuks oli luureviu juba targem ning lähenes mitte õhust, vaid kohe maa alt ning plaan läks kenasti korda: distants oli ohutum ning pildi sai kätte ilma ise pildile jäämata.

3. Laura Põldvere

Kui foto esimese hoobiga üles läks, vallandus Merkeli sotsiaalmeediatoimetajate seas hetkeline paanika: Luisa Värk tituleeriti eksklikult Frau Laura Põldvereks. Kuidas säärane viga juhtuda sai, pole teada, kuid see parandati üpris kiiresti. Ent siiski mitte piisavalt ruttu, et Internetil oleks apsakas kahe silma vahele jäänud – nii maandus kuvatõmmis Eesti Ekspressis, mis foto lugejate lustiks kiiresti ka avaldas. Publik aga pakub, et tegu polnud sugugi mitte kokkusattumuse, vaid inimliku eksitusega: ehk oli just mitmekülgne lauljatar Laura Põldvere see, kes juhtumisi Kõltsu kanti sattus, end muru sisse spagaati heitma (just sellega lauljatar viimasel ajal tegeleb) ja jazzilikult improviseerides pilti tegema pakkus ning hiljem läksid nimed lihtsalt sassi?

4. Saksamaalt saadeti kogemata loodusfotograaf kaasa

Eestimaa loodus on niivõrd kaunis, et võib ka Alpide iluga harjunud sakslasest loodusfotograafil juhtme kokku ajada. Ehk ei suutnud kaasa palgatud fotograaf end taltsutada ning viskus otsustaval hetkel murule maha ja asus mõnd kohalikku putukat pildistama? Või äkki sai hoopis rästikult hammustada, kukkus külili maha ent ei hakanud isegi surmaga silmitsi seistes appi karjuma, vaid tegi truult oma tööd edasi? Ikkagi saksa kvaliteet ja töömentaliteet!

Hea lugeja, milline on Sinu teooria?