Õhtu peaesinejaks oli laulja, rahvusvaheliste ja Venemaa konkursside võitja, teleprojektides «Хочу к Меладзе», «Голос Украины»
, «Х-фактор» osaleja- Aleksandr Ripchanskiy Peterburist, kes kinkis rahvale imeilusa meeleolu, esitades hetke kuulsaimad moodsad hitid. Enne ja pärast teda täitsid klubi lava mitmete Venemaa-, euroopa- ja maailma meistrivõitluste võitjad postitantsus - Julia Irinina ja Erika Jakovleva samuti Peterburist, kes esinesid eksklusiivse postitantsu showga, mis oli sünkrooniline etendus korraga kahel postil, kombineeritud muusikast ning dünaamilisest kaasaegsest koreograafiast ja täis akrobaatilist tantsu, artistlikust, huumorit ning seksuaalsust.


Terve öö lisasid jumalikku õhkkonda kaunid Peterburi topless go-go tantsijad, kuumade kirglike viikingite osavõtul, kes kütsid üles isegi kõige külmema naise südame. Kuumimad vene tantsuhitid kõlasid läbi öö residentidelt DJ Bell ja DJ Peterson. Otse loomulikult ei puudunud ka sünnipäevatort, spetsiaalsed dekoratsioonid ja suurejooneline lasershow, eriefektid ja ilutulestiku sära, mis kõik kokku oligi tõeline sünnipäeva ja naistepäeva pidulik tähistamine.