Robin viskab nalja tavaliselt päevakajaliste teemade üle ning sedapuhku võttis meemimeister ette Helen Sildna. Hiljuti tuli avalikkuse ette asjaolu, et populaarse festivali Tallinn Music Week peakorraldaja Helen Sildna on helitehnikafirmadele võlgu tuhandeid eurosid ja tasumata on ka 5500 euro ulatuses maksuvõlgu.

Juhkental ei saanud võimalust kasutamata jätta ning tegi sellest meemi:
"Kuulsin,et lähed Lätti viina järele. Viitsid natuke tehnikat ja paar helimeest ka kaasa tuua?". Ilmselgelt vihjab Juhkental odavale tööjõule, mis aitaks Sildnal oma võlga vähendada.

Meem

"Kui ma sellega esimest korda välja tulin, ütles tollane tüdruksõber, et pole naljakas ja mitu sõpra küsisid, et millega sa tegeled, hulluks oled läinud või. Samas, kui ma nüüd jälle postitanud ei ole pikka aega, küsitakse, et mis toimub, miks sa ei postita. Ma julgen seista nende taga," rääkis Juhkental "Terevisioonis" oma meemiloomingust

Juhkental selgitas ETV telesaates, et mingitel hetkedel tuleb kohe idee ja teostus, aga teistes olukordades vajab visuaalne pool veidi rohkem tööd. Seekord tuli tal see suurepäraselt välja!