Pikki tunde kestnud videovõtted hõlmasid endast hiiglasuurt produktsiooni ning kaastööd tegid ka kohalikud ettevõtted. Üks neist näiteks kinotehnika rendi ja produktsiooniga tegelev Eesti firma. Praeguseks on teada, et võtteplatsil tegutses ka Eesti operaator, kes seni teinud tudengifilme.

Rammsteini ninameest Till Lindemanni võis näha Rummu karjääri mägede vahel silkamas veripunases ülikonnas ning härra ei pidanud paljuks võtte lõppedes ka meeskonnaliikmetega pilti tegemast — ühe neiu kahmas tuntud südametemurdja ja musitaja lausa sülle.

Rummu karjäär, ehk endine Rummu vangla, on eraomandis ning suleti avalikkusele 2016. aastal. Toona põhjendati seda rahva liigse huviga ning ala võimetusega massidega toime tulla — hoonete varemetelt tehti vettehüppeid ning kogu olukord osutus tegelikkuses eluohtlikuks.

Möödunud kuul avaldas Rammstein live-albumi “Rammstein: Paris”, ent hiljutises intervjuus tunnistasid rokimehed, et neil on uue kauamängiva jaoks lausa 35 verivärsket pala juba valmis. Rummu karjääris on filmitud ka Alan Walkeri megahiti “Faded” video, mis võeti üles möödunud aastal.