Andrus Kerstenbeck ja Veljo Vingissar on vanad sõbrad Elvast, kes on sündinud ja elanud samas majas ja alles hiljuti esinesid nad Tartus Rokiklubis, kuid kontsert Hansa Hoovis erines nende tavapärastest kontsertidest selle poolest, et enamus publikust istus laudades. Bänd jäi sellegipoolest esinemisega väga rahule — kõik toimis ning nii publik kui ka bänd nautisid õhtut.

“Meile meeldis Hansa Tallis esineda. Live oli vägev, rahvas oli mõnus ja kõik oli täpselt nagu mitukümmend aastat tagasi. Meil on hea meel seda ikka ja jälle teha. Oli vahetu, aga samas mõistlik vastuvõtt,” nentisid nad.

Seoses mölluga meenus neile üks vahejuhtum 80ndatest, kui ühel suurel muusikafestivalil Lõuna-Venemaal pidid korravalvurid publikut taltsutama elektrijuhtme seinast välja tõmbamisega. Nende esimene lugu oli “Mu aadress on NSVL” ja rahvas hakkas jalgpallistaadionil tribüünidel möllama. Kuigi kontserdipaik oli maksimaalselt turvatud, ei suudetud publikut maha rahustada. “Pärast neljandat lugu katkestatigi kontsert sellega, et üks kõrge ametnik tõmbas lihtsalt elektrijuhtme seinast välja. Rahvas kadus staadionilt kibekiirelt ja viie minutiga oli kontserdipaik tühi,” meenutavad nad.

Jaanipäev möödus bändimeestel rahulikult grillides, sest ühtegi esinemist polnud. Ja kuna nad on ikkagi pungibänd, mitte lihtne süldibänd, siis ei ole mitte kunagi jaanipäevadel esinetud. Tulihingelised fännid ja huvilised on alati niigi leidnud tee nende kontsertidele.

Ansambli koosseis:
Andrus Kerstenbeck - trummid 
Angela Aak - kitarr
Freddy Tomingas - vokaal
Jüri Roosa - basskitarr
Veljo Vingissar - vokaal, kitarr.