Kroonika tähistab käesoleval aastal 20. tegutsemisaastat ja sel puhul sai valmis eriti maitsev ja luksuslik omanimeline sünnipäevatort. 

Kroonika tort sündis koostöös Gustavi kondiitritega. Gustavi peakondiiter Õie Pritson ja tema meeskond lähtus seejuures sloganist "Kroonika 20 – skandaalne elamus", võttis kuulda Kroonika toimetuse, ajakirja lugejate ja teiste maiasmokkade eelistused ning valmistas mõnusalt rõõsase, puuviljase, šokolaadiglasuuri, kullapuru ja pärlitega kaunistatud tordi, kuhu on sisse löödud "Kroonika 20" logoga nuga. Muide, efektsed noad on valmistatud spetsiaalselt Kroonika tordi jaoks Prantsusmaal!

Gustavi kõik kondiitritooted valmivad eranditult käsitööna ning neis on kasutatud vaid kvaliteetseid ja naturaalseid tooraineid. Seda, kuidas Kroonika juubelitort sündis, saab õige pea näha meie kodulehel videost, mis annab ülevaate kogu tordi valmimisprotsessist algusest lõpuni välja.
Tort sai just selline nagu on Kroonika – täis kulda, glamuuri ja skandaalseid elamusi, mida iga huviline jaekauplustest nüüd osta saab.
Pane enda pidu särama ning tee suu koos Kroonikaga magusaks!  Leia see suurtematest poodidest ja muidugi Gustavi kondiitriäridest.