Anu Nestor


"Eiki Nestori abikaasa Anu must litterkangast kleit, lihtsalõikeline – mõjus väga väärikalt," jagub Viispalul vaid kiidusõnu pealtnäha lihtsalt, ent ülimalt soliidsele valikule.

Presidendi vastuvõtt 2019

Ieva Ilves


"Ieva Ilvesel on väga kaunis siidist figuuri jälgiv kleit, mille alumises osas oli dekoreeritud üleminek mustale kangale, sinepiroheline ülemine osa – väga ilusasti vormistatud. Oleks võinud olla veel komplekti täiendavad kõrvarõngad, aga muidu kaunis soeng ja kaunis välimus," sõnas Viirpalu. Kleidi autoriks on Läti moekunstnik Ingrīda Drāzniece, kes on Ievale ka varem kostüüme disaininud.

Presidendi vastuvõtt 2019

Ivi Eenmaa


"Ivi Eenmaa on staar ja ta kannabki seda kleiti vastavalt staaristaatusele välja. Väga efektne proua ja väga hea valik," sõnas Viirpalu. Eenmaa kleidi on disaininud Arne Niit.

Ivi Eenmaa

Anne Erm


"Anne Ermi efektne koloriidi valik on tõenäoliselt jazzi rütmide visualiseerumine kostüümis. Võrratu lahendus," kiidab Viirpalu.

Anna Stepanova


"Anna Stepanova pluusist ja seelikust koosnev komplekt on väga šikk oma lihtsuses. Suured varrukad lisavad pidulikkust ja on kandjale Väga hea valik. Peaks olema Karolin Kuusiku looming," tõdeb Viirpalu.

Eesti Ekspressi peatoimetaja Erik Moora ja telerežissöör pr Anna Stepanova

Keit Pentus-Rosimannus


"Keit Pentus-Rosimannuse roosa ja punane, väga efektne lõpplahendus. I-le täpiks olid need suured ümarad kõrvarõngad. Soeng ja kõik on paigas – suurepärane," kiitis Viirpalu. Tegemist on Liisi Eesmaa loominguga.

Presidendi vastuvõtt 2019

Mai Palling


"Mai Pallingule on omane efeksemast efektsemad kleidid koos suurte mustritega, ta kannab need väga hästi välja. Alati on kogu komplekt väga õigesti paigas," rääkis Viirpalu. Palling kannab Iris Janvieri loomingut.

Presidendi vastuvõtt 2019

Anu Kalm


"Härra Kalm koos abikaasaga esindavad väga väärikalt Kunstiakadeemiat. Nad on ise justkui disainiobjektid. Pisidetailidest alatest – prilliklaasidest kuni varvasteni välja. Nad esindavad kogu meie kunstiringkonda väga väärikalt," kiidab Viirpalu. Tegemist on Aldo Järvesoo loominguga.

Eesti Kunstiakadeemia rektor, akadeemik Mart Kalm ja kunstnik Anu Kalm

Veel kiitis Viirpalu Evelin Võigemasti, Kelly Sildaru ja Olga Temnikova riietust.