Ajakirjanik Teet Kalmus kirjutab Facebookis, et programm pani küll ta pea tööle, kuid seda ei teinud filmi sisu, vaid selle eelarve.

"Millest siis mõtlesin nii pingsalt? Esiteks sellest, et mille peale küll kulus 300 000 eurot, kui päris hästi teletegemise tagamaadega kursis olles ei suutnud kuskilt saada eelarveks suuremat numbrit kui 30 000 eurot ja hea tahtmise korral oleks veel natuke odavamaltki saanud teha," sõnas Kalmus.

Mees lisab, et majandust õppinud inimesena tahaks ta väga näha ürituse kuluridasid. "Kuigi Ojasoo asjas oli ka helgemaid hetki, oli seal ka palju küsitavusi ja kokkuvõttes jäi mõtteisse pidama sõnapaar "kallis haltuura". Sest kontseptsioon oli naiivne, hüplik, teostus kohati amatöörlik," lisas mees.

Sellele vastab omapoolse kommentaariga ka näitleja ja lavastaja Kadri Kõusaar, kes rõhutab, et tema viimane film "Ema" maksis kolm korda vähem.

"Kui mõelda, millise takistusraja peab läbima ükskõik milline tavarahastusega film, ja kõik faasid, alates stsenaariumist kuni produktsioonini, kus iga detail tuleb üle pitchida ja põhjendada, miks üks või teine asi just nii palju maksab, siis...khm."

"Praegu on natuke nii, et püha lehm (teater) eksles filmi karjamaale, ja samas korralikku filmi, mida näiteks nüüd festivalidele saata, või mis siis kodumaal kinosid täidaks, ju ei ole."