Peaasi.ee

Igapäevast toimetulekut toetab heade nõuannete ja nippidega peaasi.ee. Nii telefoni kui ka chati teel on võimalik abi küsida nõustajatelt.

Igal tööpäeval kell 15.00 toimub Peaasi Facebookis otse-eeter, kus vastatakse küsimustele seoses kriisiaja ja oma heaolu hoidmisega.

Vaata videost: koolipsühholoog Auli Andersalu-Targo vastas noorte (vanuses umbes 13–18) küsimustele. Teemadeks olid motivatsioon, vaimne tervis ja rutiin.

Lasteabi

Eesti, vene kui ka inglise keeles saab nõu küsida lasteabiliinilt 116 111, mis on avatud ööpäevaringselt. See on anonüümne ja tasuta – helistada saab ka siis, kui kõneaeg on otsas.

Koduleheküljel ja Facebookis saab chati teel abi küsida; e-kirja teel on võimalik nõu saada aadressil info@lasteabi.ee; samuti on Lasteabi äpp.

Häirekeskus

Erinevates koroonaviirust ja selle levikut puudutavates küsimustes saab infot telefonil 1247. Sellelt numbrilt ei saa meditsiinialaseid nõuandeid ja konsultatsiooni.

Meditsiinialaste nõuannete ja perearsti konsultatsiooniks tuleks valida number 1220.

Eriolukorra ametlik veebileht

Kriis.ee koduleheküljelt saab infot koroonaviiruse, kõikvõimalike piirangute ja igapäevase elukorralduse kohta. Samuti saab nõuandeid, kuidas oma vaimset tervist hoida.

Projekt valmib Delfi, Teeviit.ee ning Haridus- ja Teadusministeeriumi koostöös.