Piletiinfo

Et vältida järjekordi piletikassades, osta pääse juba varakult eelmüügist. Sel moel saad endale pileti ka soodsamalt.

Lauluväljak on jagatud kaheks alaks. Üht kutsume Arvo Pärdi „Eesti hällilaulu“ järgi hellitavalt „Kuss, kuss, kallike“ alaks ja teist Miina Härma auks „Tuljaku“ alaks.

Esimene neist – „Kuss, kuss, kallike“ ehk kontserdi kuulaja ala – on mõeldud laulupeogurmaanidele. Neile, kes eelistavad muusikat nautida rahus ja vaikuses. Oleme laulukaarele lähemal olevad istekohad ära nummerdanud, tegemist on nö klassikalise kontserdi kuulamise alaga. „Tuljaku“ ehk sünnipäevapeo ala on aga parim paik „kihelkonna kokku kutsumiseks“, omavaheliseks toredaks kokkusaamiseks ja seda sorti kontserdi nautimiseks, mis hõlmab pisikest pillerkaaritamist. „Tuljaku“ alas on nii nummerdamata istekohti, seisukohti kui murunõlvasid. Tuleb peopaika aegsasti lemmikut valima tulla!

Tartu lauluväljak avatakse peakontserdi päeval publikule kell 16.00.

Parkimine

Tartu laululavale ehk Tähtvere puhkeparki pääseb Tartu–Tallinn suunal liikudes mööda Kreutzwaldi tänavat Laululava pst-le keerates või Supilinnast läbi mööda Herne tänavat. Suurürituste ajal toimub parkimine laululava ülemises ja alumises parklas, mis mahutavad kokku üle 1000 auto.

Ratastoolis kontserdi kuulajatel on mugavam lauluväljakule siseneda Tähtvere tänava (linna) poolsest väravast, mh asub nendele mõeldud parkla sellele väravale lähemal.

Kontserdi alale ei ole lubatud siseneda jalgratta, tõukeratta, rula, rulluiskudega jne. Ajavahemikus 16.00–01.00 opereerib Tähtvere pargis (koertepargi aia sees) Tartu laulupeo peakontserdi kuulajatele mõeldud mehitatud tasuta jalgratta- ning lapsevankrite ja -kärude parkla.

Sünnipäevakülalise meelespea

Tartu lauluväljakule ei pääse klaastaara, relvade, pürotehniliste vahendite, mürkainete ja muude ohtlike esemete ning ainetega.

Kontserdi alale ei ole lubatud kaasa võtta oma alkoholi, samuti omada, tarvitada või müüa territooriumil narkootilisi või psühhotroopseid aineid.

Kontserdi alale ei ole lubatud kaasa võtta lemmikloomi.

Kontserdi alale ei pääse vihmavarjudega, kohapeal saab osta vihmakeepe.

Korraldajatel ja turvameeskonnal on õigus keelata sissepääs kontserdi alale külastajatel, kes ei täida korraldajate ja ürituse turvameeskonna kehtestatud reegleid, on agressiivsed või ilmsete joobetunnustega.

Kontserdi alal viibija on kohustatud järgima üldtunnustatud kõlblusnorme ja häid käitumistavasid, hoidma puhtust ning asetama prügi selleks ette nähtud prügikonteineritesse.

Korraldajatel ja turvameeskonnal on õigus saata kontserdi alalt välja külastajad, kes:

  • rikuvad avalikku korda (kehavigastuste tekitamine, vargus, narkootiliste või psühhotroopsete ainete omamine või nendega kauplemine jmt) või kelle tegevus ja käitumine häirib teisi kontserdi kuulajaid;
  • vandaalitsevad või omavad esemeid, millega kontserdi alale sisenemine on korraldajate poolt keelatud.

Laulupidu algab Tartus!

Jaga
Kommentaarid