18. aprillil toimunud etendused kogusid 4444 piletiostjat ning Kinoteater annetas piletitulu 43 143 eurot Eesti Toidupangale.

30-minutilist etendust jõudis Kalmet ette kanda 5 korda.

"Väsinud, aga väga rahul ja tänulik, et publik võimaldas saada sellise ajastule iseloomuliku täiesti uudse lavakogemuse ning muidugi eriti õnnelik, et õnnestus toetada selle jabura teatrikogemusega paljusid abivajajaid. Endal on hetkel veider sotsiaalsuse üledoos – pärast nädalaid praktiliselt üksiolemist, oled järsku tuhandete inimeste ees ja vahetus suhtluses, aga samal ajal ikkagi üksi. Kokkuvõttes väga sürreaalne olukord, mis peegeldab paljuski situatsiooni, mis praegu ka igapäevaselt meie ümber," kirjeldas Kalmet oma tundeid pärast viiendat etendust.

Etendused toimusid Kultuurikatlas üles seatud kaugjuhitavas stuudios ning publik osales etendustel üle videosilla. "See oli põnev nuputamine, sest Kinoteatri peamine soov oli luua olukord, kus kasvõi mõneks hetkeks tekib tunne, et esineja laval ja publik kodudes on justkui ühes ruumis ja saavad ühiselt osa energiast, mis muidu teatris tekib," selgitab projekti tehnilist tausta Eventechi arendusjuht Aleksander Kartul.