Ümber tehakse ka Võigemasti teiste projektide ajakavad — Kroonika kirjutas täna, et Eesti esimese spioonipõneviku „O2“ meeskond on sunnitud võttegraafiku ümber korraldama. Sellesama filmi võtteplatsil Helsingis mees ka oma jalga vigastas, mängides seal pearolli.

„Õnnetus juhtus tavalise ja suhteliselt ohutu stseeni filmimisel. Filmi meeskond kutsus algul võtteplatsile kiirabi, kes vaatas näitleja üle. Seejärel sõitsime algul Soome haiglasse ja samal päeval sealt edasi Tartusse, kus arstid diagnoosisid Priit Võigemastil kannakõõluse rebendi. Kolmapäeval opereerisid Eesti arstid juba ka viga saanud jalga ja praeguse info kohaselt läks operatsioon edukalt. Kahjuks ei saa aga Priit seetõttu võtetel kaasa lüüa umbes kaks kuud, kuna peab andma jalale aega paranemiseks,“ selgitas „O2“ produtsent Esko Rips.

„Tänan kõiki kaasaelajaid toetuse eest ja kinnitan, et tunnen end pärast operatsiooni hästi. Kavatsen filmiga edasi minna niipea kui jalg paraneb. Kas ja mil määral vigastus mõjutab minu muid tööalaseid tegemisi, annan teada esimesel võimalusel,“ lisas Võigemast.