5. aprillil Vanemuise kontserdimajas ning 6. aprillil Vene Kultuurikeskuses toimuvad etendused viivad vaatajad tehniliste erieffektidega loodud Saint-Exupéry muinasjutumaailma. Näitlejaid saadavad spetsiaalsed valguslahendused ja originaalmuusika. Jutustavaid tekste loetakse sünkroonina nii eesti kui vene keeles.

Etenduse jooksul vahetavad näitlejad kostüüme neljal korral mil lavastus muudab oma teemat ja tegevuskohta Sahara kõrbest kaugete võõraste planeetideni.

Tänapäeva tipptehnoloogiat kasutava lavastuse autoriks on Neon Show Project[a], kes on lavale toonud mitmeid just neoonvalgusel põhinevaid showsid.

Oma ilmumisest saati 1943. aastal on Antoine de Saint-Exupéry raamat "Väike prints" tekitanud väga suurt vastukaja. Kuna raamat esitab sügavamõttelisi ja idealistlikke tähelepanekuid elu ja inimloomuse üle, kutsudes kaasa mõtlema üksinduse, sõpruse, armastuse ja kaotuse üle ei vaibu ka tänapäeval vaidlused teemal, kas see on mõledud lastele või täiskasvanutele. Raamatut on müüdud üle 80 miljoni eksemplari ning prantslased hääletasid selle 20. sajandi parimaks omakeelseks raamatuks.