Kuigi etenduse ettevalmistused on kenasti sujunud, ei ole publiku ees riidest lahti võtmine isegi proffide jaoks kerge. Silver soovib öelda kohe algatuseks, et on omad vitsad kätte saanud. "Nüüd tean ma omast käest, et ka stringe on võimalik valesti jalga panna."

Mehed peavad Gerda Kordemetsa lavastatud tükis hakkama tööpuudusel striptiisi tegema. Silveri jaoks pole tants aga sugugi võõras. "Põhikoolis, gümnaasiumis ja ülikooli alguses olin lausa rahvatantsurühmas. Teatrikooli ajal sai nii mõneski sensuaalses tantsulavastuses kaasa tehtud,” muigab Silver.

Sellest hoolimata on noormehe tantsukarjääris ka mõningased naljakad vahepalad. "Situatsiooni ei mäleta, kuid minu fotoalbumis on üks pilt, kus olen 5 aastane ja punetan piinlikusest. Tõenäoliselt sellepärast, et tantsin seal pildil valssi umbes 11 aastase poisiga," meenutab Silver. "Kes ta on? ja miks selline olukord? on mu küsimused seda pilti vaadates siiani."

Striptiisi tegema ja raha eest riideid seljast võtma pole Silver enne "Püksid maha" etendust pidanud. "See on minu esimene kogemus raha eest ennast riidest lahti võtta!"

Kui Silverilt küsida, mis on see, mille nimble võiks ta iga kell püksid maha võtta vastab ta, et tikka vaid oma kalli naise nimel! "Või noh, nüüd teen seda ka meelelahutuse nimel," ütleb ta naerdes.