Esiteks, televaataja saab oma lemmikute kohta palju rohkem teada. Ja seda võtmes, milles ükski ajakirjanik ei suuda neid iial avada — Padar haarab kätte pilli ning kõneleb muusika keeles. See on lihtsalt super!

Teiseks, suvenostalgiat pole iial liiga palju. Rohelus, Eestimaa kaunis loodus ja maastikud, päike, mõnus seltskond ja roadtrip — kes seda kombinatsiooni ei armastaks!

Kolmandaks, need, kes teavad, kes on Dave Grohl, leiavad seose kergesti üles. Grohl tegi (tõsi, otseloomulikult palju suuremas mastaabis) oma sarjaga “Sonic Highways” täpselt sama asja — sõitis mööda Ameerikat ringi ja salvestas erinevates stuudiotes koos sõpradega.

Neljandaks, Tanel näitab end üha intelligentsemast küljest. Kunagine raju rokkar, kes ütles täpselt seda, mis sülg suhu tõi ja tegi seda, mis pähe tuli, on muutunud soojaks, sõbralikuks ja võimekaks saatejuhiks.

Viiendaks, ei puudu ka “kirss tordil”! Pole küll veel teada, kuidas see kriteerium järgmistes osades lahendatakse, aga vähemasti esimene episood sai võimsa avapaugu Ameerika kitarrivirtuoos Laur Joametsa osaluse näol, kes suudeti tema 10-päevase koduvisiidi jooksul kinni püüda ja isegi intervjuud andma meelitada. Aplaus!

Boonuspõhjus — sellise saate vaatamine muudab paremaks inimeseks!