Jah, Veikko Tääri on tõesti ekraanil vahva vaadata ja pole ju meest ammu teleseriaali kandvas rollis ka näinud. Täär passib justkui talle kirjutet arhetüüpsesse rolli esmapilgul hästi – taarub ringi jämeda kuldketi, valge maika ja triibulises, tuvastamatu brändi dressides. Ent veel enne esimese episoodi lõppu tekib nälg autentsuse järele.

Tõsi, Täär ei teeskle tavapäraseks saanud puist eestlase vene aktsenti ja ei mängi oma küllaltki jaburas rollis lolli. Sellegipoolest ei too "Siberi võmm" esmapilgul telemaastikule juurde seda vürtsi ja vahvust, mida tegi "Viimane võmm".

Kui Üllar Saaremäe tegelane Mikk Kotkas aastatepikkusest koomast ärkas, oli ajast maha jäänud tõelise 90ndate mehe kohanemist tänapäeva lõbustav vaadata. Äratundmishetki leidsid nii noored kui vanad, teleri ees itsitasid kõik. Kotkalik jäme lähenemine olukordadele see, mida ühelt healt komöödiasarjalt vaataja justkui eeldada võiks.

Eelnevale tuginedes tunneb Telehunt, et tegelikult ei ole head vene rahvusest näitlejad sugugi Eestimaa pinnalt otsa lõppenud. Värvika ja hulga autentsema rolli võinuks teha näiteks "Kättemaksukontoris" hurmavalt salapärast Aleksandrit ja Toomas Hussari viimatises linateoses "Luuraja ja luuletaja" Turisti mänginud Nikolai Bentsler. Ka Vene Draamateatri meesnäitlejate nimistu on uhke – Juri Žilin, Aleksandr Okunev, Ilja Nartov jpt.

Valikut justkui on, aga seda ei tehtud õigete inimeste seast. Veikko Täär, kes Viktor Koroli (tõlkes "kuningas") rollis kohe esistes stseenides oma ülemust relvaga ähvardab, sulaselges aktsendivabas eesti keeles, olles ise seriaali kirjelduse põhjal "äsja Siberist oma esivanemate maale Eestisse kolinud", jätab paraku seriaalisõbra kukalt kratsima.