Kui tänases osas võetakse käsile abielulahutuste teema ning reitinguvõimendajana on saates külaliseks saatejuhi eksabikaasa Karli Lambot, siis avasaates oli selleks oma alaealise tütre ning viimase peigmehe perega pahuksis olev olümpiasangar Erika Salumäe. Kui Evelini kui saatejuhi omadused ja saate meeleolud on juba meediasõelast läbi käinud, siis üks teema on siiski jäänud õhku ning oluline küsimus esitamata: miks oli Evelin Ilvese saate persooniks number üks just Salumäe?

Vastus on tegelikult ilmne: ükski telekanal ei ole huvitatud laskmast eetrisse saadet, mida keegi vaadata ei taha. Vastupidi – tehakse maksimaalne pingutus, et saade saaks kohe hoo sisse ja koguks võimsa reitingu, mille arvelt siis, tuul purjes, edasi minna. Ilvese saateid on esiotsa tulemas kuus, seega mänguruumi ja aega palju pole ning Salumäe esinemine esimeses saates oli tõeline kõmu-jackpot.

Selgelt oli aru saada, et olümpiasangar oli nõus saatesse tulema, kui saab esitada läbinisti enda nägemuse kõikidest sündmustest, millele Ilves saatejuhina igati kaasa aitas, toetades saatekülalise reaalsuse tõlgendust sajaprotsendiliselt ning esitamata "üleliigseid" küsimusi. Tähelepanuväärne oli seejuures asjaolu, et selle ühepoolse reaalsuse loomiseks kasutati üht tõhusat nippi: Evelin ja Erika lõid n-ö omavahel kampa ning ühiseks vaenlaseks sai nn kollane meedia, mille kallal usinasti ironiseeriti ning mille väiteid ühiselt ümber lükati. Salumäe sõnas ühel hetkel murettekitavad sõnad, et tema suhtes on meedia ületanud igasugused piirid.

Vaidlustamata Salumäe seisukohti ning andmata hinnangut, mis on tõde ja mis vale, kerkib siin aga üles küsimus: kas Salumäe ja Ilves ei läinud mitte ise – nagu see "kollane meedia", mida nad ühiselt siunasid – täielikult üle piiri? Miks oli vajalik Salumäe 17-aastase tütre hingeelu, elukorraldus, otsused ja iseloom niivõrd piinlikult ja põhjalikult "pulkadeks" võtta, läbi nämmutada ja viimseni läbi lahata?

Arusaadavalt oli saate mõtteks jõuliselt demonstreerida, et Salumäe on hea ema, ent kas oli õiglane teha seda niisuguse hinnaga, jätkades omakorda ka halvustamise nõiaringi tütre peigmehe perekonna suhtes?

On päevselge, et saade astus samasse ringi selles põlastatud kollase meediaga ning noor inimene, kes pole mitte milleski süüdi, sai toodud ohvriks nii oma ema mainekujunduse kui ka saatereitingute huvides. Ning Salumäe, kes kurtis, et tema tütart ära kasutatakse, lasi seda nüüd täiesti vabatahtlikult uuesti teha. Evelin Ilves aga, kes näitas näpuga kollase meedia pihta, kogus Salumäe alaealise tütre peedistamise arvelt "klikke" nii mis kolises ja tegi võimsa turule sisenemise – olümpiasangari õnnetut skandaali ära kasutades meelitati saadet vaatama üle 100 000 uudishimuliku inimese.