Delfi käis kino Sõpruses autasustamisel kohal ja kinkis Kevinile tänukirja ja piletid Armin van Buureni kontserdile. Saime Keviniga tuttavaks ja uurisime, millega ta tegeleb ning mida ta poliitikast mõtleb.

Kõiki humoorikaid videoid näed SIIN!

Parimad tööd jagunesid järgnevalt:
-I koht ja 50 tolline Sony LED televiisor Digiboomilt - „Save the socks“ (autorid: Roman Pankratov ja Diana Dobrovolskaja).
-II koht ja Nikon fotokaamera Digiboomilt - „Äratuspakett“ (autorid: Markus Mikk, Madis Lugus ja Johann Sirel).
-III koht ja Apple iPad IM Arvutitelt - „Revolutsiooniline toode Piss&Go“ (autor: Vladislav Bolmatov).
-Delfi rahvahääletuse võitja ja 2 pääset Armin Van Bureni kontserdile võitis klipp “Poliitmöla“, autor Kevin Horn.
-PublicTV eriauhind ja osalemise mõnes PublicTV projektis täieõigusliku meeskonnaliikmena võitis klipp “MUPID“, autorid: Karl Kukner, Endrik Reimer ja Marko Sein.
-Fotoluksi eriauhind ja GoPro HERO kaamera võitis klipp “MUPID", autorid: Karl Kukner, Endrik Reimer ja Marko Sein.
-Rahvalemmik ja Megazone komplektpääsme 6-le võitis klipp “Äratuspakett“, autorid: Markus Mikk, Madis Lugus ja Johann Sirel.
-Korraldaja eriauhind - kõige nooremad osalejad, Paikuse Lasteaed Mesimumm, kes esitas konkursile 2 klippi.
Kümne parima paroodiareklaami hulka kuulusid veel: „Ratsa rikkaks“ (autorid: Markus Trasberg ja Henrik Trasberg), „Neer rahaks“ (autor: Kaspar Orasmäe), „Poliitmöla“ (autor: Kevin Horn), „Universaalreklaam“ (autor: Rauno Polman), „MUPID“ (autorid: Karl Kukner, Endrik Reimer ja Marko Sein), „ Snackers“ (autor: Joosep Tiismus) ja „Autokool Lapats põhja“ (autorid: Ludvig Leis, Kristjan Kingo, Joonas Sisask, Kris Kärner ja Martin Käärik).
Kõik 10 parimat tööd said lisaks ka kutse filmikoolitusele „Filmitegemise ABC“, mille läbiviijaks on legendaarne filmilavastaja ja operaator Arvo Iho.

Uusi tegijaid videomaastikul toetasid ja oma õla talendiotsingule panid alla: peasponsor Digiboom, IM Arvutid, Fotoluks, Kino Sõprus, Health & Food Boutique OÜ ja Megazone.
Püsige PublicTV lainel!