Noorte hääl rääkis Maarja-Liisiga, kelle sünnipäev on erilisel 24.detsembril, pühadeajast ja muusikast.

“Jõulukuu on minu jaoks alati nii tihe, et tegelikult jõulud ja sünnipäev tulevad meelde alles väga viimasel hetkel,” rääkis lauljanna, kellele detsembrikuu seostub pigem tiheda tööfraafiku kui rahuliku pühademeeleoluga. Jõulutunne jõuab Maarja-Liisini siis, kui ta lõpuks oma koju jõuab. Siis on aeg küünal põlema panna ja mõnusat jõulumuusikat kuulata.

“Paljud minu tuttavad küsivad, et kuidas ma viitsin seda jõulumuusikat kuulata, aga mulle meeldib see, et see on nii lühikene aeg aastas, kui neid ilusaid laule saab kuulata ja kodus mul ikkagi tekib see jõulumeeleolu,” räägib Maarja-Liis, kes hoolimata tihedast töögraafikust leiab aega, et tuua kuusk tuppa ja pühadeaega nautida.

Kontserte andes kipub aga tihti meelest minema, et jõuluaeg on rahuaeg.

Siseraadiotes saab kuulata Maarja-Liisi erinevaid lemmiklaule — nii kodu kui ka välismaiseid, kuid mitte ühtegi laulja enda esitust.

Hoolimata sellest, et Maarja-Liisil on ka endal jõuluplaat välja tulnud, ütles ta: “Peale seda, kui olen mõne plaadiga valmis saanud, ma kodus seda enam ei kuula.” Oma muusikat kuulab lauljatar enamasti töö ja erinevate projektide raames.

Soovides lugejatele häid jõule, ütleb Maarja-Liis: “Ma arvan, et igale inimesele on kõige olulisem, et tema enda soovid täituksid. Soovin, et võetaks aega olemaks perega. Ma loodan, et kõik saaksid oma vajalikud asjad tehtud ja kasvõi mõnel õhtul aja maha võtta, mõtteid mõlgutada ja olla koos oma tähtsate inimestega.”

Vaata videost, mida Maarja-Liis veel rääkis!