Päriselus polnud mehed seni printsi näinud - vaid telerist. "Aga ma olen ta memme näinud - olete temast vist kuulnud?" naljatas üks.

"Tundub nagu tore mees," sõnas üks küsimuse peale, kuidas talle Harry meeldib. "Ta on lõbus ja teeb ka palju heategevust," märkis teine. "Ta on üks neist nn rahvainimestest, mitte kauge ja hästi kuninglik."

Mida arvavad kaasmaalased printsi pätitegudest, millest briti press vägagi kirjutada armastab? "Mõtlete neid alastipilte? Ta on ju noor kutt ja ta on teinud mõningaid möödalaskmisi, aga ta on oma õppetunni saanud. Alates armeese minekust on ta rahulikumaks ja vastutustundlikumaks muutunud. Nooremana tegi ta natuke rumalusi..."

Kui prints Harry tundub nii rahvamees, siis kui ta istuks kõrvallauas ja jooks õlut - kas nad läheksid tema juurde ja millest juttu teeksid? "Ütleksin, et on tema kord ring jooke välja teha! Raha tal ju on. Vean kihla, et tal on väga häid lugusid rääkida."

Kuigi kõmupress trükib väsimatult päevast päeva spekulatsioone prints Harry eraelu ja võimaliku peatse abiellumise teemadel ja üks meestest töötab isegi briti pressis, siis poel ta kindel, mis seisus on tema suhted naistega. "Tal oli vist tüdruksõber, aga nad läksid vist mõni nädal tagasi lahku?"

Teine aga leiab, et printsil polekski praegu tarvis abiellumisele mõelda. "Ma ei usu, et abiellumine on miski, mida tal hetkel vaja teha oleks. Tal on praegu palju tegemisi ka."

Kuidas suhtuksid mehed, kui prints endale Eestist printsessi leiaks? "See oleks igati õiglane! Eesti naised on väga ilusad ja ega ma isegi paneks pahaks, kui mul eestlannast pruut oleks!"

Ehk läks Sinulgi õnneks printsiga juttu vesta või temaga koos pildile jääda? Jaga oma muljeid Delfi ja kogu Eesti rahvaga! Läkita oma meenutus või pilt - või mõlemad - aadressile publik@delfi.ee.