Risto Vürst ja Jaanus Saks kõnelevad uue aasta plaanidest ning kuidas näpud sügelevad juba uut albumit meisterdama, kuna lugude kirjutamisest ei suudeta enam pausi teha. Veel räägivad mehed ambitsioonidest ning ansambliliikmete omavahelisest sünergiast — kohe pärast tiitli võitmist läks terve bänd ühiselt tähistama.

"Kui me seda lugu tegime, siis sel hetkel tundus, et sellest tuleb hästi hea lugu, mulle väga meeldis see. Tegelikult on meil albumi peal nii palju lugusid, ma ei leia, et sealt on parim välja koorunud," seletas Jaanus Saks ansambli loomingut. "Kuna "Alati olemas" tähendab palju rohkem kui ainult ühte lugu, ta on nagu mingi sümbol. See on meid terve aasta saatnud. See lugu on piisavalt hea sõnumiga ja annab midagi edasi."

Küsimusele, kas Põhja-Tallinn tahaks teha suure staadionikontserdi, vastasid Vürst ja Saks kui ühest suust, et miks mitte: "Tahaks kunagi teha kindlasti samasuguse kontserdi. Meil on suured visioonid, aga alati jääb see millegi taha. Seega kunagi äkki saame tehtud sellise asja."

"Sooviks kõkikidele inimestele head vana aasta lõppu, paremat uut aastat ja tänud kõigile, et võtsite vaevaks ja tegite need klikid, mis on meie jaoks väga olulised," tänas Saks video lõpus fänne.

Vaata lähemalt videost!