"Olen küll inspireeritud," vastas ta küsimusele, kas lauluväljak mõtted käima pani. "Kui tuled kuskile seda ohta vaid piltidelt näinuna, on taju ikka erinev. Muutsime täna hommikul päris palju asju ümber. Mõnikord saad kohale tulles aru, et see kaameranurk või võte, mida tahtsid, ei pruugi reaalsuses töötada ja vastupidi. Olen praeguse kaamerate planeeringuga väga rahul ja olen veendunud, et sellest tuleb suurepärane ülekanne," sõnas ta.

Kuidas hindab ta otsust tuurist valmiv ainus kontsertsalvestus, mis 200s kinos üle maailma ka otsepildis näitamisele tuleb, just Tallinnas teha? "See on väga eriline kontsert, sest siia ei tule ainult eestlasi, vaid ka lätlasi ja leeduslasi, soomlasi ja rootslasi ning rahvast mujaltki Euroopast," leidis kogenud filmilavastaja, kelle käe all on valminud nii U2, Depeche Mode'i, Coldplay, Justin Bieberi kui kümnete teiste superstaaride kontsertfilmid.

Et harilikult on kontsertfilmide lavastuse puhul suur sõnaõigus ka artistide mänedžmendil, siis arvab režissöör, et ka Robbie puhul ei ole erandit. "Iga artist on erinev ja ma ausun, et Robbie'l on palju sõnaõigust. Tal on suur meeskond, kes on väga pühendunud sellele, mis laval toimub. Töötame koos ja püüame pakkuda parimat platvormi selle kontserdi kogemiseks nii kohapealt kui ka kinosaalist ja DVDlt," sõnas ta.

Ja kuidas Peetriga koostöö kulgeb? "Ma armastan seda! Tema on asja kallal töötanud tükk aega kauem kui mina ja nüüd töötame selle kallal kui meeskond. Meil on olnud palju koosolekuid, saadame e-kirju. On olnud väga meeldiv, ei saaks parem ollagi, sest meil on filmi suhtes väga sarnane visioon," rääkis Thomas.