Muljetavaldava renomeega filmitegija ja produtsent (Thomas on teinud kontserdifilme sellistele maailmanimedele nagu U2, Bjork, Muse, Janet Jackson, Depeche Mode, Green Day, Justin Bieber, Kylie Minogue, Pink, Coldplay, George Michael jpt. ning Fletcher produtseerinud Londoni olümpiamängude ava- ja lõpptseremoonia ja Adele ning Rolling Stones'i ülekandeid) esimesed muljed lauluväljakust ja Tallinnast üldiselt on väga positiivsed. "Russell arvas enne, et tegemist on Briti poissmeeste pidutsemiskohaga ja leidis, et Tallinnast peaks rohkem dokfilme tegema," sõnas Rebane.

Kontserdifilmi ettevalmistused võtavad nüüd, kus kontserdini veel vaid pisut üle kuu aega jäänud, Rebase ajast suure tüki. "Enne kella ühte-kahte öösel magama ei saa ja ujuma pole ka veel jõudnud sel suvel, kuigi juba on juuli keskpaik," tunnistas ta. "Tegu on minu jaoks kindlasti kõige suurema katsumusega. Maailma tipptegija kõrval õppida on väga põnev," lisas ta.

Ka kutsus Rebane üles kõiki eestlasi osa võtma veel hoos olevast videokonkursist, mille auhinnaks VIP-passid kontserdile ja kohtumine Robbie endaga - kümnest õnnelikust üks saab kindlasti olema eestlane. Ka saavad videokonkursi võitjad osa kontserdisalvestuse kõrval vändatavast dokfilmist.

Osalemiseks tuleb laadida üles fännivieo ja pihtida, kuidas on Robbie muusika sinu elu mõjutanud. Kümme õnnelikku saavad elus harukordse võimaluse kohtuda isiklikult Tallinnas Robbie’ga, olla osa dokumentaalfilmist ning nautida superstaarilikku kohtlemist Eestis koos eriprogrammi kuuluvate tegevustega.

See võib olla sinu võimalus!

Vaata võistlusele saadetud klippe, tee oma video, saada ära ja osale võistlusel SIIN.