Loo “Soovin head” muusikavideo keskmes on Tanel Padar ja üks kaunis brünett, kelle keerulised suhted minutite jooksul vaatajate ees lahti rulluvad — karjutakse, loobitakse asju ja minnakse lahku. “Arvan, et kõikide inimeste sees on see olemas, kui suudetakse sind nii kaugele viia. Ma leian aga, et see süütenöör on mul vastavalt olukorrale piisavalt pikk. Ma tunnetan ise ära, kui olukord hakkab jõudma nii kaugele, et enam ei kontrolli, mida sülg suhu toob ja hakkad tatti pritsima ja võib-olla asju lõhkuma. Minu taktika on ruumist lahkuda, natuke tuulutada ja siis minna tagasi ja reeglina asjad rahumeelselt ära lahendada,” rääkis Tanel Publikule antud intervjuus, et end ta niivõrd dramaatiliseks inimeseks ei pea.

Tanel ütleb, et videost võib küll mingeid paralleele tema eraeluga leida, kuid kahtlemata pole see taotuslik: “Pigem ongi võib-olla see, et inimesed võiksid natukene rohkem mõelda kasvõi tülitsemise käigus, kas äkki nende naabrid või lapsed kuulevad seda pealt. Mina näiteks lapsepõlves kuulsin väga palju oma vanemaid kaklemas ja see on mul siiamaani väga eredalt meeles.”

Aasta 2017 on muusiku jaoks olnud erakordselt sündmusterohke, kuid kõige enam jäävad talle sellest meelde tema uue bändi esimene kontsert ja kõik need, mis on pärast seda tulnud: “Samuti selle EP tegemine ja video filmimine. Mul on olnud päris pöörane aasta, emotsionaalses mõttes ka. The Suni lõpetamine oli väga raske, aga samas ma teadsin, et selle edasi lükkamine muudab selle veel raskemaks. Võib-olla kõrvaltvaatajale tundub kogu see aasta dramaatilisem kui see tegelikult seda väärt on. Ma olen väga saanud väga palju positiivset energiat, positiivseid kogemusi ja inimesi oma ellu.”

Vaata lähemalt Publiku videost!