Kõik teavad, et tänapäeval veedetakse liiga palju aega arvuti taga tööd tehes või vaba aega surnuks lüües. Just sellepärast panid kamp noori pead kokku ning tegid lühikese, lööva ja meeldejääva video "Your Body Is Not a Temple" ehk "Su keha ei ole tempel", mis on juba maailma erinurkadesse ringlema läinud.

Perekonnad, kes kaotasid autoõnnetuses oma pojad, avaldasid video autosõidust ning oma laste viimastest eluminutitest.
Kyle Careford (20) ja Michael Owen (21) surid, kui olid tarvitanud narkootikume, autorooli istunud ning õnnetuse teinud.

Surmaga lõppenud lõbusõitu filmis juhi kõrval istunud Michael. Õnnetuses hukkunute perekonnad tegid raske otsuse ja jagasid seda materjali avalikkusega lootuses, et kui teised noored seda videot näevad, aitab see õnnetusi ennetada ning ehk ka mõne elu päästa.

Professionaalne Malaisia motospordi tšempion maskeeritakse nohikuks ja saadetakse sõidutundi. Vaata, mis saab!

YouTube'is disaini- ja tehnikapostitusi tegev Mark Rober on hiljuti üles laadinud klipi "Kuidas koorida arbuusi", mis on internetti vallutamas, sest paari päeva jooksul on seda vaadanud meeletu arv inimesi. Kas Sina kujutasid ette, et arbuus näeb ilma kooreta selline välja? Vaata videot!

Zombi-poisi ehk meesmodell Rick Genest'i kehast on peaaegu 80% kaetud luukere tätoveeringutega. Vichy Dermablendi reklaami jaoks kaeti tema terve keha meigiga. Vaata, milline näeb Rick välja tätoveeringutega ja ilma!

Koolitaja Marc Mero suutis need koolinoored vaid nelja minutiga mõtlema panna oma vanematele, nende armastusele ja tähtsusele. Kuula, mida sel mehel öelda on ning võta igaks juhuks kõrvale üks salvrätikute pakk.

"Kuna me oleme oma vaatajatele ja jälgijatele väga tänulikud kõige eest, siis siin on meiepoolt teile ka natuke lisa naudingut," jagab "Rahva Tujurikkujast" välja jäänud klipi "SAI" autor Kris Kärner uskumatult populaarseks osutunud sketši musta materjali.

Venemaal anti välja selfide tegemiseks lausa juhend, sest inimestele on ekstreemsetes oludes piltide tegemine väga õnnetult lõppenud ning kurvematel juhtudel on selfitamine ka pildistaja elu võtnud. Vaata videot, millised on 25 kõige ohtlikumat selfit ning tea, millest hoiduda!

Kuidas veel oma pulmad inimeste mäludesse kinnitada? Loomulikult ikka superlaheda tantsukavaga! Värkse pruut Hollie pani koos oma sõbrannaga kokku selle 6-minutilise tantsu, mille peale pulmakülaliste seast kilkeid kuulda sai. Vaata videot!

People are going to think that I’m crazy!#LIVELIFELOUDClick here to check out my new brand at ebay.com/rocPosted by Cristiano Ronaldo on Monday, August 3, 2015

Jalgpallikompu Christiano Ronaldo jagas oma Facebookis videot, kus riietas end lohvakatesse dressidesse, sai grimmis habeme ja paruka ning asus tänavale palli kõksima, koer ja annetuskastike kaasas. Video lõpus mängib vutistaar noore poisiga ning hiljem annab talle autogrammi ning eemaldab maskeeringu. Vaata, kuidas inimesed reageerivad!